Menuforslag

 

Menu 1

Rødspættefilet rullet med safranmousse

på sennepsmarinerede grønne asparges & krydderurtesalat

***

Krydret svinefilet med svampesauce,

årstidens friske grønsager & kartofler

***

Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot

 

Menu 2

Terrine af Bangsbovildt med svampetoast & ananaskompot

***

Urtefarseret kalkunbryst med tomat-basilikumsauce,

sauterede grønsager & kartoffelsouffle

***

Chokolademousse på syltede babyappelsiner

 

Menu 3

Skaldyrscocktail ”Acapulco”

skaldyr på marineret havtang, mojo & små salater

***

Sprængt kalvebryst med peberrodssauce,

glaserede rodfrugter & persillekartofler

***

Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait

& chokoladesauce

 

Menu 1-3                     kr. 260,-

 

Menu 4

Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet

& små salater i balsamicovinaigrette

***

Oksesteg på gammeldags manér

med glaserede perleløg, friske grønsager

skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler

***

Letfrossen jordbærfragilité med likørmarineret frisk frugt

 

Menu 5

Pocheret skærising & glaserede Matane rejer

i mille feuille med hummersauce & krydderurter

***

Kalvesteg stegt som vildt

med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,

hjemmelavet surt & små stegte kartofler

***

”Fru Jelsbaks søde fristelser”

bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat

 

Menu 6

Skagensskinke

med små salater & ristede græskarkerner i citrusolie

***

Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller

med sæsonens svampe, grønsager & timiankartofler

***

Soufflerede pandekager

med orangemarineret mango & sorbet

 

Menu 4-6                    kr. 285,-

 

Minimum 15 kuverter

Priserne er gældende fra maj 2014