Buffet 1

 
Potpurri af Nordsølaks frisk fra rygeovnen
med safranagurker og cremet pesto
 
Marinerede ”Tiger Prawns” og Læsørejer med chilidip
 
Udvalg af havets fisk med salsa verde
 
Tex-mex kylling ”Drumsticks” på ratatouillessalat
 
”Mahi – Mahi”
fisk og skaldyr på bladgrønt i hummer- kokoscreme
 
Inderlår af dansk frilandsgris 
stegt med kommen og små løg
 
Langtidsstegt kalveculotte i sennepscreme
Små kartofler stegt med timian og olivenolie
 
Salatbuffet:
karry - kartoffelsalat
marinerede grønsager og torvets grønt
 
Chokolade - espressomousse
Frisk frugtsalat med creme Chantilly
 
Dansk bondebrie
 
Hjemmebagt brød og smør
 
 
Pris pr. kuvert kr. 280,-
 
(Min. 15 kuverter)
 
 
 
Priserne er gældende fra januar 2013
dog forbeholdt ændringer.